Drømmer går i oppfyllelse

Hei, har skjedd mye siden siste innlegg. Jeg har nå i høst startet på Hjerteakademiet i Trondheim, et helgebasert helhetsterapeut studium over et skoleår. Dette har jeg drømt om å starte på, og nå føler jeg at mine drømmer går i oppfyllelse en etter en. Tankens kraft er magisk, noe du også kan lære deg. Anbefaler å lese boka The Secret og Kraften skrevet av Rhonda Byrne. Visualiser det du ønsker deg, skriv det ned som om det har skjedd. Hold på tanken, tenk den ofte og du vil tiltrekke deg det du ønsker deg. Jeg har de to siste årene laget et visjon/ønsker for året som kommer. På slutten av året har jeg gått igjennom lista, mine mål har gått i oppfyllelse. Test dette ut på noe du ønsker deg eller noe du ønsker skal skje. Men viktig å være jordnær, start med noe enkelt og utvikle det videre når du føler mestring.

Her er nettsida til hjerteakademiet, finn ut hva du ønsker skal skje og la det skje.

http://www.hjerteakademiet.no

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen