Komme i form 2!

Her er mitt neste trimtips for folk som ønsker å trimme, men har problemer  med å komme igang.Så her er mitt andre trimtips:
2: Sett deg ned å tenke over hva du liker å gjøre av trim aktiviteter. Lag en liste over ulike aktiviteter du har lyst å fokusere på, vær kreativ og skriv på ting du har lyst til. Dette selv om du ikke tror du klarer det, det er lov å drømme!

Listen kan inneholde alle typer aktiviteter f.eks, gå, jogge, sykle, ballspill, svømme, hoppe tau, spille golf, toppturere i nærmiljøet, rockering, melde deg på yoga, aerobic, vekttrening og det du ellers måtte komme på.
Så finner du frem almanakken din, eller en aktivitetskalender. finn ut hvilke dager i uka du har mulighet til en aktivitet. Så plotter du inn minst 3 ting i uka, viktig å variere og ikke gjøre det samme hver dag. F.eks gå  tur mandag, sykle onsdag og dra på svømming fredag. Så starter du, få på deg treningsklærne og kom igang. Når du skriver det ned er det bindende, du må prioritere det. Planlegg gjerne en uke i gangen, men du kan også fylle inn for hele måneden. Kryss ut eller skriv notater etter hver tur. Noter minutt, kilometer og evt. hvordan det gikk. Kommer noe i veien en dag, så finn en ny dag/tidspunkt.
Begynn forsiktig, men press deg litt. Det er bedre å gå i bakker, enn å daffe i flatmark. Kjenn at du blir svett, og at pulsen stiger. Sett av en halvtime, men begynn gjerne med 20  minutt. Du må tilpasse dette selv etter form og helse. Kjenn hvor godt det gjør både for kroppen og humøret!
Lykke til!
Linda

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen