Komme i form!

Hei, jeg har lenge tenkt på å komme i form. Men har ikke prioritert det, så dagene har gått uten at det har blitt noe action! Har hatt dårlig samvittighet på grunn av det, og det gir jo negative følelser i kroppen. Så nå har jeg begynt på et onlinekurs i regi av Gry Sinding, kurset heter DinBesteVersjon og hjelper oss med å gjøre endringer i livet på de områdene jeg ønsker endringer. Så nå har jeg bestemt meg for at dette med trim er noe av det første jeg skal jobbe med, trim gir energi og overskudd. Da blir det lettere å gjøre endringer i de andre områdene i livet. For målet er å forbedre meg som menneske, gjøre alt jeg drømmer om og skape meg et nytt positivt nettverk i livet! Høres dette ikke spennende ut? Jeg ser frem til året som kommer, vet det blir kjempe spennende!

Tenkte i bloggen å daglig dele mine treningstips med dere: Jeg er amatør på dette området, men det er vel kanskje du også? Var aktiv i min barndom, med både fotball, ski og fridrett. Med det er jo noen år siden. Jeg er jo en travel mamma, gift og har 3 døtre som skal følges opp. Jeg har to jobber, jobber deltid som pedagogisk leder i barnehage og har startet min egen bedrift Buen Alternativ. Utdannet meg som helhetsterapeut i fjor, og tilbyr nå diverse alternativ behandling. Håper etterhvert å leve av dette og utvikle mitt konsept. Så her er de tipsene jeg ser hjelper meg, kommer til å dele disse daglig fremover. Følg meg, så kanskje du blir inspirert!

Så her er mitt første Treningstips:

1: Let frem dine treningsklær! Vask de ved behov, brett de fint og legg de frem f.eks på badet. Ordne deg evt en åpen hylle, hvor du ser de mange ganger per dag.

Synes du ikke at du har treningsklær som motiverer, så invistere i nye. Jeg går ofte og kikker på tilbudsstativ, og har kjøpt flere treningstightser på salg. Kjøpte nylig ny Kari Traa løpejakke til 299,- kr, medlemstilbud gjennon Coop. Så du trenger ikke bruke masse penger, og eller kjøpe det mest fancy.
Gode sko er jo også viktig, joggesko med demping og evt Gortexsko til å bruke i terenget. Sett skoene også frem, slik at du ser de og blir minnet på at de er der! Har jeg fridag, tar jeg treningsklærne på med en gang om morran, så blir jeg inspirert til en tur tidlig på dagen. Så er det jo bare å komme igang, få på deg utstyret og gjør det du ønsker! Dette var iallefall et tips som hjalp meg å komme igang.
Neste tips kommer i morgen, følg med!
Her er jeg på en topptur i nærmiljøet, nyt det fine høstværet og ha en god tur!

Linda

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen