Sukkerfri måned!

Har startet på en sukkerfri måned, og har oppdaget en ting. Når man samtidig legger om kostholdet, forsvinner sukkerbehovet med en gang. Har spist lavkarbo, men magen min reagerer antagelig på hjemmebakte frøknekkebrød. Så jeg tror jeg må holde meg til lavkalori kur i stedet. Nå tester klassen min ut helseeffekten, av sundt kosthold i en måned. Viktig at man gjør seg erfaringer, hvis man tilbyr kostholdsveiledning i praksisen. Har tidligere gått ned 15 kg på Grethe Rhode kurs, nådde målet mitt etter 2 kurs. Ser også at det er lettere å få motivasjon til å trimme, når man er er bevisst kostholdet.
Så kommer påskeferien til helgen, med håper at motivasjonen er så stor at jeg klarer å motstå iallfall sukkeret. Har handlet inn masse gode grønnsaker, og funnet mange nye oppskrifter. Så jeg gleder med til middagen hver dag. Med ordentlige råvarer, og ingen halvfabrikater kan man eksperimentere og lage sine egne retter. Laget elggryte i går, med masse gode grønnsaker, hvitløk, og ingefærrot. Var litt spent på om ingefær passet til elggryte, men med en pakke matfløte i smakte det himmels. Kuttet ris eller poteter, så det ble en lavkarborett. Har planlagt indonesisk salat i morra, med kyllingfilet og masse koriander. Så satser jeg på hjemmelaget pastasaus senere i uka, men i stedet for pasta skjærer man squash i skiver med osthøvelen, og koker i et minutt.
Ble sultet av å skrive om mat, så no blir det kveldsmat og en stor kopp te. Satser på to knekkebrød med røkt laks, viktig med omega 3 fettsyrer under kuren.
Ble du inspirert, ta tak og legg om kostholdet! Så kan vi dele erfaringer, skriv gjerne en kommentar.
Lykke til og god påske!

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen