Vår og nye muligheter!

Nå er det jammen blitt april, og lyset er kommet tilbake. Kjenner at jeg fylles med ny energi, og jeg sprudler over av nye ideer og nytt pågangsmot. Er snart ferdig på Hjerteakademiet, har bare en samling med eksamen igjen. Har lært nye behandlingsformer, som jeg ser potensiale i. Har på grunn av dette sagt fra meg min faste stilling som styrer i barnehagen, og trappet ned. Så jeg har etablert praksis, og har begynt å ta imot klienter. Dette er kjempe spennede og utfordrende, men jeg elsker det. Det å se at folk blir hjulpet, gjør meg utrolig takknemlig! Drømmer nå om et alternativt senter hvor vi er flere som samarbeider, der vi kan tilby ulike behandlingsformer. Så drømmer jeg å samarbeide med helseetaten, at vi kan være et supplement i tilfeller der vanlig medisin ikke hjelper. Hypnoterapi/EFT er en teknikker som kan fjerne uønskede episoder fra fortid, episoder som hindrer deg i å gå videre i livet. En pille for dette er vel ikke å anbefale…Har du noen drømmer? Vet du at drømmer kan bli virkelig, hvis du har evne til å se det for deg, kjenne på følelsen drømmen vil kunne gi deg. Og ikke minst, ha evne til å ignorere alle kommentarer fra andre som trykker deg ned. Din drøm er din, ikke tvil og hold fokus. Så skal du se at dine drømmer blir virkelig!

Lykke til!

Linda

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen